regiotourweekend naar “Le Beau France”.

Jaja geachte Regio Utrecht-leden,

We gaan met het regiotourweekend (19/20 en 21 juli) de grenzen verleggen we gaan namelijk naar “Le Beau France”.

Nadat ik en Laila al verschillende keren zijn gaan oriënteren en ook daar de nodige handenarbeid te hebben verricht aan de verbouwing van de boerderij van onze buren in Frankrijk en dan zaten wij s’avonds bij het kampvuur gezellig te wezen met de buren en dan kwam het gesprek toch vaak over onze Harleyziekte en onze Harleyvrienden.

En op zekere avond kwam ik met het idee om gewoon naar Frankrijk te komen dan konden zij het zelf meemaken, en aangezien onze buren ook heel gezellie zijn, waren zij gelijk heel enthousiast over het idee en begonnen gelijk mee te denken.

Ruimte voor tenten is er en dat is het belangrijkste de rest komt vaak vanzelf als je met veel gezellige mensen bent.

Dus vandaar dat wij jullie na goed overleg met alle betrokkenen en uiteraard het voltallige bestuur willen uitnodigen om een weekend naar Picardi in Frankrijk te komen rijden uiteraard op de Motor want voor auto’s is geen ruimte.


De rit hiernaar toe is 450km en verreist dus wel enige discipline om daar heel en op tijd aan te komen, hierdoor zullen de stops en pauzes zeer kort (tanken, plassen en roken tegelijk dus en niet een voor een) zijn want we moeten kilometers maken aangezien we een gedeelte over de snelweg zullen gaan en een gedeelte de snelweg zullen vermijden zal het een behoorlijke rit worden die alle tijd in beslag zal nemen die we hebben.

Als alles goed verloopt komen we ongeveer vrijdag om etenstijd aan in Picardi, waar als alles goed is het eten klaar staat (tegen kostprijs) en we staan dan aan het begin van uiteraard een gezellie weekend waarbij ik helaas moet opmerken dat de drank en hapjes zo veel mogelijk zelf georganiseerd moeten worden en ook zelf betaald moeten worden (het is geen verzorgde reis).

Zaterdag doen we een ritje in de omgeving en dan in de avond misschien gezellie een bbq (uiteraard tegen eigen kosten maar wel gezamenlijk) en zondag weer terug naar huis op eigen gelegenheid mede omdat Laila en ik een dagje langer blijven om eventueel op te ruimen.

Mochten er mensen zijn die zeggen ik doe het liever in twee dagen en ik ga op donderdag weg, probeer elkaar te vinden en laat mij even weten dat en wanneer jullie aankomen (liever niet voor 17.00 uur i.v.m. de gastheer en gastvrouw) dan zal ik jullie het adres doorgeven op 0625055671.

Let op helaas alleen voor regio Utrecht-leden dit in verband met de ruimte

We ontmoeten elkaar bij de shellpomp aan de A27ongeveer 300 meter voor afslag Hank (afslag 21 51.744383,4.917717 als je dit op google maps intypt verschijnt het )om 08.30 uur en vertrek om 09.00 uur.

Gr Hans Nijhoff jullie Tour commissaris