Regios  

   

Wingterkosttreffen

2 mei is het weer zover. De deuren gaan weer open.

Altes Elephanten treffen 2014

Al weer voor de derde keer togen Hans en ik, 14 februari 2014, naar de eifel om deel te nemen aan het winter toerweekend. Het weer was op een paar buitjes na goed te hebben. Vrijdag ochtend vertrokken we vanaf Oudewater richting Mullenbach. Het eerste stuk helaas over de snelle weg (we wilden niet in het donker aankomen). In de ochtend een half uurtjue regen gehad maar verder bleef het droog. Na rond twee uur de inwendige mens versterkt te hebben hebben we de laatste 120 kilometer binnendoor gereden en konden we rond 5 uur onze tent op zetten in de regen. Er waren al duizenden motorvrienden aanwezig en de sfeer was weer als vanouds. We hebben nog geprobeerd onze vrienden van Regio Friesland te vinden maar dat is helaas niet gelukt, volgende jaar beter.

De Gezelligste! nodigt van harte uit tot deelname aan weer een nieuwe editie van ons WinterKostTreffen. Op zaterdag 8 februari a.s. ben je vanaf een uur of vijf, zes van harte welkom op het Oudewaterse Domein van Ans & Hans.

We vragen een eigen bijdrage van € 10,00 p.p. en drank is voor eigen rekening. Overnachten is mogelijk; neem dan een luchtbedje en een  
slaapzakje mee.

Tot Winterkost..............

 

 

   

Onze sponsors  

   

Zoeken  

   

Talen  

   
© H-DCN Regio Utrecht