WEST LONDON HARLEY RIDERS RALLY 2-4 AUGUSTUS 2013

WEST LONDON HARLEY RIDERS RALLY 2-4 AUGUSTUS 2013
De West London Harley Riders zijn in grote getale in mei bij Harleykiedee geweest. Zij hebben ons uitgenodigd voor hun rally 2-4 augustus 2013. Wij gaan deze uitnodiging aannemen en willen met een grote groep daar heen.


We zijn even bezig geweest om wat betreft tijd en financiën de beste reis uit te zoeken. We gaan nu met de Ferry vanuit Duinkerken in Frankrijk naar Dover in Engeland.

Het is wel een stukje rijden maar we zijn tenslotte een motor-club en geen vaar-club. Er moet dus wel een beetje doorgereden worden maar daar staat tegenover dat je 2 uur op de boot kunt uitrusten. Het tijdstip waar en wanneer we afspreken om daar heen te rijden maken we nog kenbaar. Laat maar weten aan mij of je een mail wilt hebben over het afspreekpunt.

Het is te boeken op: www.dfdsseaways.nl Je moet dit dus zelf boeken. Het is voor een retour ongeveer 50.-  Je moet per persoon de boeking doen tenzij je met z’n tweeën op 1 motor zit, je kan nl niet twee motors opgeven in 1 boeking.

We nemen de boot op vrijdag 2-augustus om 16:00 uur. Op de terugreis nemen we de boot van 14:00 uur. Je moet 45 minuten voor vertrek ingecheckt zijn. De boottocht is 2 uur varen maar aangezien de Engelsen niet aan zomertijd doen komen we om 17:00 uur daar aan. Het is vanaf de boot naar Beaconsfield 188 km dus daar moet ongeveer 3 uur voor gerekend worden. Als alles dus voorspoedig gaat kunnen we om 20:00 Engelse tijd in Beaconsfield zijn.

Als we terug gaan zullen we om een uur of half 11 weer richting boot gaan zodat we op tijd kunnen inchecken. Als we op de boot stappen om 14:00 uur Engelse tijd zijn we om 17:00 uur Nederlandse tijd weer aan land. We gaan voor een gezellig weekend maaaarrrrrrrrr vergeet niet dat ze in Engeland met ponden betalen.

Tot  gauw uw tourcommissaris met zijn vrouw de regelnicht

Contact: Catweasle 004977333657339